Önmeghatározás

Sokszor hivatkoznak ránk, sokszor döntenek helyettünk és a nevünkben, de hogy kik is vagyunk valójában azt csak mi tudhatjuk, a  KÖZÉPOSZTÁLY.

Erőnk a sokszínűségünkben van, függetlenül attól, van-e diplománk vagy nincs, alkalmazottak vagyunk-e, vagy vállalkozók, járunk-e templomba, vagy nem (és, ha igen, melyikbe?), multinál vásárolunk-e, vagy a sarki ABC-ben. Egy biztos, fontos részét képezzük a társadalomnak, mert munkánk nélkül nem működne a gazdaság, nem fejődhetnének a gyerekeink, nem gyógyulnánk meg, ha betegek vagyunk, nem költözhetnénk új házakba, nem tudnánk ügyeinket intézni a hivatalokban, stb. Közénk tartozni jó, mert biztonságot, nyugalmat sugárzunk, saját sorsunkról dönteni képesek vagyunk, így érthető, ha sokan szeretnének hozzánk csatlakozni azok közül, akik még nincsenek köztünk és sokan aggódnak közülünk amiatt, hogy sorainkban tudnak-e maradni.

Úgy gondoljuk, érezve az utóbbi évek hányattatásait, ideje összefognunk, hiszen csak együtt tudjuk a társadalom részéről elvárt hasznot realizálni. Kezdjünk el egymással beszélgetni, figyeljünk egymásra, fogjunk össze jó célokért, tegyünk „hozzáadott értéket” mindennapjainkhoz.

Ez a honlap legyen a miénk, a középosztályé, töltsük meg tartalommal és, ha sikeres lesz, örüljünk a sikernek, mert az mindannyiunk sikere lesz. 

 

Támogatók