Szerzői jogok

Szerzői jogok

 

A kozeposztaly.hu egy összefogó, információt szoláltató, közösséget építő honlap amely magánszemélyek kezdeményezéséből, külső együttműködő tagok részvételével jött létre. Célja, hogy hasznos, szórakoztató, gondolatébresztő és problémamegoldást segítő információkat nyújtson a kőzéposztály tagjai számára.

 

A kozeposztaly.hu honlap (továbbiakban: honlap) és az azon található tartalom (beleértve: szöveg, grafika, kép, videó, hanganyag) teljes egészében a Középosztály Klub Szolgáltató Kft., 8621 Zamárdi, Eötvös u. 17/1. és közreműködőinek (szerkeszők, blogbejegyzéseket közzétevő együttműködők) kizárólagos szellemi tulajdona.

 

Azzal, hogy belép a honlapra, elfogadja az alábbi feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója a honlapnak.

 

A honlap fenntart minden olyan jogot - így különösen a tulajdonosi és a szerzői jogi védelem alapján fennálló jogait - amelyet kifejezetten nem ruház át a honlap látogatója számára.

 

A honlap bizonyos részei csak előzetes regisztráció után érhetőek el.

 

A honlap, annak tartalma a Középosztály Klub Szolgáltató Kft.-vel írásban megkötött eltérő megállapodás hiányában az alábbiak szerint használható fel.

 

A honlapon közzétett tartalom a honlapra való hivatkozással, az átvevő mű jellege és célja által indokolt terjedelemben szabadon felhasználható. A hivatkozás módja: az átvett szöveg közvetlen környezetében linkkel feltüntetni a honlap címét: http://www.kozeposztaly.hu.

 

Az idézet pontosan körülhatárolható formában jelenjen meg, tartalma nem módosítható. A link megjelenítése mellett a tartalom terjeszthető, továbbítható, közzétehető. Valamennyi, a honlapon található adat nyilvános, bárki számára hozzáférhető, ezért annak megjelenítéséhez harmadik személy hozzájárulása nem szükséges.

 

Középosztály Klub Szolgáltató Kft. a honlap adattartalmának hitelessége és pontossága érdekében minden tőle telhetőt elkövet, és a lehető legnagyobb körültekintéssel jár el, azonban a közzétételből eredő esetlegesen bekövetkező károkért mindennemű felelősséget kizárja.

 

A honlap harmadik személyek által üzemeltetett honlapokra mutató linkeket is tartalmaz, amelyek tartalmáért Kiadó semmiféle felelősséget nem vállal.

 

 

Támogatók